DIARIES - The Series
Waargebeurde verhalen

 DIARIES - The Series

In Oktober 2020 besloot ik eens een maand lang elke dag op Facebook een bericht te posten over het wel en wee van mijn aan bed gekluisterde leven. Ik  wilde laten zien aan de wereld dat er ook mensen zijn die een heel ander leven hebben en meer bekendheid geven

aan deze groep. Vooral ook om uit te leggen waar mensen in deze situatie tegenaan lopen, en dat er ook nog gelachen kan worden.

Omdat het goed werd ontvangen, besloot ik in mei 2021 deze verhalen te bundelen in een boek, vandaar de naam OCTOBER DIARIES.
Het eerste boek geeft een eerlijk en ook bij tijd en wijle humoristisch inkijkje in een aan bed gekluisterd leven vol uitdagingen. Dingen die voor andere mensen normaal zijn, zijn in mijn  geval onmogelijk. Creatieve oplossingen vinden en geduldig blijven, blijft daarbij een uitdaging.  Het schrijven beviel zo goed dat het plan nu is om een serie te maken, MAY DIARIES is bijna klaar en welke maand daarna zal volgen is voor mij ook nog een verrassing, dus houd deze site in de gaten voor het volgende deel.


OCTOBER DIARIES

Na zes jaar noodgedwongen op bed te hebben doorgebracht, besloot ik in oktober 2020 een maand lang mijn dagelijkse belevenissen te delen op Facebook. Zelfs de mensen die dichtbij mij stonden hadden een verkeerd beeld van hoe het er hier werkelijk aan toe ging. Ik wilde niet langer weggestopt liggen en meer zichtbaar worden.
              
Alhoewel ik op een oppervlakte van twee vierkante meter mijn dagen doorkomen, valt er nog genoeg te beleven. Deze maand moest er zoals altijd van alles geregeld worden. Moest ik dealen met onbegrip en tegenslag en werd ik een keer afgevoerd per ambulance. Ook blik ik terug op eerdere ervaringen in verschillende ziekenhuizen. Ondanks dit alles wil ik laten zien dat er nog genoeg te lachen valt en dat ik kan blijven genieten van kleine dingen. Dat helpt me om het vol te houden. De verhalen van de maand oktober zijn verzameld in dit boek.
Beste
l dit boek


Paperback, 128 pagina's
ISBN: 978-94-644-8055-9
Nederlands
€ 12,99    Inhoudsopgave:
Wil je hoofdstuk 5 lezen, klik dan hier, wil je het boek bestellen, klik dan hier

 

MAY DIARIES 

In mei 2021, nadat October Diaries was gemaakt besloot ik om verder te schrijven. Het schrijven beviel namelijk. Het was precies 1 mei , dus wat was beter dan gelijk die maand verder te schrijven. Dat mei zo'n pittige maand zou worden wist ik  van te voren natuurlijk ook niet. Het is een boek met ups en downs, ik moet dealen met veel weerstand, acceptatie en verlies. Het boek geeft wel goed weer wat de realiteit is en hoe tegenslagen een situatie, die überhaupt al niet zo makkelijk is, nog ingewikkelder kunnen maken. Zeker indien de juiste ondersteuning niet aanwezig is. Toch probeer ik ook hier weer in elke dag iets positiefs te blijven zien en elke dag te lachen. Wederom een  boek met een lach en een traan.
Paperback, 128 pagina's
ISBN: 978-94-036-4716-6
Nederlands
€ 12,99


Inhoudsopgave:
Wil je hoofdstuk 16 alvast lezen, klik dan hier

De boeken zijn  door de indeling en het lettertype ook beter leesbaar voor mensen die te maken hebben met o.a. dyslexie.

De boeken zijn momenteel alleen beschikbaar in hardcopy en in het Nederlands
Wil je liever een E-book, stuur dan alsjeblieft een berichtje via het contactformulier